Close

13 Δεκεμβρίου 2022

Συνέλευση του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού – Οικολογικού συλλόγου “Ο Ασύρματος” – Αγίου Δημητρίου

Στον Άγιο Δημήτριο διαπιστώσαμε από κοντά τη θέληση των κατοίκων της περιοχής να υπερασπιστούν το χώρο του Πάρκου “Ελ. Βενιζέλος”-Ασύρματος.
Για τον σκοπό αυτό παραβρεθήκαμε στη γενική συνέλευση του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού – Οικολογικού συλλόγου “Ο Ασύρματος”.
Το τελευταίο διάστημα μετά από μακροχρόνια αδιαφορία του αρμόδιου υπουργείου επιχειρείται να νοθευτεί ο δημόσιος χαρακτήρας του Πάρκου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, με πρώτη την δημοτική αρχή του Αγίου Δημητρίου, εξέφρασαν τη θέλησή τους να υπερασπιστούν τον Ασύρματο από κάθε επιβουλή.
Το ζήτημα της ανάπλασης του Πάρκου ως χώρου πρασίνου, πολιτισμού και αναψυχής -σημαντικός δημόσιος πνεύμονας για τους πολίτες του Αγίου Δημητρίου, η παραχώρηση του οποίου υλοποιήθηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-  έχει αναδειχθεί τόσο από την πλευρά μου με αλλεπάλληλες ερωτήσεις στη Βουλή, όσο και από τις ενέργειες και πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής για την ολοκλήρωση του έργου.
Τα ζητήματα της προστασίας των δημόσιων χώρων και του δημόσιου χαρακτήρα ζωτικών για τους πολίτες δομών βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κόμματός μας. Για το λόγο αυτό θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των πολιτών που διεκδικούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής για αυτούς και τα παιδιά τους.