Close

2 Απριλίου 2023

Πολύ ενδιαφέρουσα και ενθαρρυντική για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η περιοδεία στην αγορά της Καλλιθέας

Περιοδεία στην λαϊκή και στην κεντρική αγορά της Καλλιθέας
Με μέλη της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνυποψηφίους στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών βρεθήκαμε στη μεγάλη λαϊκή αγορά στην Καλλιθέα. Τόσο οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες όσο και οι καταναλωτές, σε σημαντικό ποσοστό, μας έδωσαν μία εικόνα οικονομικών δυσκολιών και μείωσης της κατανάλωσης. Από την άλλη πλευρά η υποδοχή του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν ενθαρρυντική για τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Στη διάρκεια της περιοδείας συχνά βρίσκαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να αναφερθούμε στις προτάσεις μας για την αύξηση στους μισθούς και στις συντάξεις, για την δίκαιη αναδιανομή των πόρων, για το χτύπημα της αισχροκέρδειας. Συζητήσαμε για τη μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ που επιβαρύνουν υπερβολικά νοικοκυριά και επαγγελματίες, καθώς και τις θέσεις μας για τα νοσοκομεία, την Παιδεία, τη στεγαστική κρίση. Ένα πρόγραμμα όπου οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικές, κοστολογημένες και εφαρμόσιμες.
Στη συνέχεια βρεθήκαμε δίπλα στους καταστηματάρχες και στους εργαζόμενους για να ακούσουμε, να συζητήσουμε, να προτείνουμε.
Μέτρα και προτάσεις για υγιή επιχειρηματικότητα, για διασφάλιση αξιοπρεπούς εργασίας, για αύξηση της αγοραστικής δύναμης.
Προτάσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Για μια κοινωνία όπως μας αξίζει!