Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ανακοινώνονται σήμερα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ . Υποψήφιος Βουλευτής στην Β' Αθηνών ο Γιάννης Μπαλάφας

Θέμα ωρών είναι, πλέον, η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Αλέξης Τσίπρας εξουσιοδοτημένος από την Κεντρική Επιτροπή, που τελείωσε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, κλείνει και τις τελευταίες εκκρεμότητες.

Πέραν των νυν βουλευτών και κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στα ψηφοδέλτια θα είναι επίσης υποψήφιοι από τους Οικολόγους Πράσινους και πολιτικές κινήσεις που επέδειξαν συνέπεια στον κοινό αντιμνημονιακό αγώνα το προηγούμενο διάστημα.

Μεταξύ των νέων υποψηφίων, ενδεικτικά αναφέρονται οι: Δήμητρα Μανώλη, απολυμένη καθαρίστρια (στη Μαγνησία), Γιάνης Βαρουφάκης, οικονομολόγος (Β΄Αθήνας), Θεοδώρα Τζάκρη, Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης, βουλευτές –η πρώτη στην Πέλλα, ο δεύτερος στην Β' Αθήνας, ενώ για τον τρίτο είναι ακόμη ανοιχτό σε ποια εκλογική περιφέρεια θα είναι υποψήφιος. Τέλος, η Άννα Βαγενά και ο Χάρυ Κλυνν, ηθοποιοί (σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη αντιστοίχως).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά από επικοινωνία του Αλ. Τσίπρα με την Ραχήλ Μακρή, η ανεξάρτητη βουλευτής θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη.

Υποψήφιος Βουλευτής στην Β' περιφέρεια Αθηνών θα είναι και ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.